Noutati

Concurs recrutare POCU - Kinetoterapeut si Maseur
Concurs de recrutare POCU - Ingrijitor batrani
Concurs recrutare POCU - Medic si Asistent
Concurs recrutare proiect POCU - Expert
Comunicat esalonare
 VTM 2016
 actualizat: 2016-10-20 17:28 

 

Aproximativ 3000 de spectatori au venit la regalul automobilistic de la Câmpulung, de pe traseul Leresti Voina. La final, au rămas câteva sute, împătimiti ai sportului cu motor, care au înfruntat reprizele de ploaie torentială.
Prezent în premieră pe traseul de la Leresti- Voina, campionul Bulgariei Lyuben Kamenov a reusit, conducând inteligent, să câstige marele Trofeu, într-o cursă nebunească, asta după ce Lucian Rădut, care a câstigat prima mansă, a fost nevoit să abandoneze în mansa secundă. Bulgarul, care a condus un Mitsubishi Lancer EVO VIII, a obtinut per total un timp de 03.27.083. “Este al doilea trofeu câstigat în tara dumneavoastră. Am venit în România pentru a ne promova mai bine, în Bulgaria am câstigat de trei ori consecutiv campionatul. Din păcate, la noi concurenta este destul de scăzută din motive financiare. Astăzi, traseul si conditiile au fost dificile, dar asta nu ne-a împiedicat să ne atingem obiectivele. Recunosc că nu a fost un anume secret, pur si simplu am avut noroc pentru că în prima mansă am avut concurenti care au fost mai rapizi decât mine”, a declarat Lyuben Kamenov.
Pe locul doi a urcat un favorit al publicului argesean, Ovidiu Zaberca. Dacă anul trecut a fost scos din cursă din cauza unui accident, Zaberca a obtinut argintul la volanul unui Mitsubishi Lancer EVO VIII, cu un timp general de 03.27.135.
Pe locul trei a terminat Laurentiu Ene, la volanul unei Honda Civic Type R, cu un timp de 03.30.400.
Rezultatele complete le puteti găsisi si pe site-ul FRAS: http://fras.ro/sport/viteza-in-coasta/rezultate-cnvc/
Competitie acerbă si accidente spectaculoase
Trofeul Câmpulung Muscel 2016, organizat de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, a avut toate ingrendientele unui show total: un număr mare de piloti - 68, public numeros, soare si ploaie, accidente spectaculoase si răsturnări de situatie în clasament pe ultima sută de metri.
De departe, cel mai spectaculos accident l-a suferit, culmea, un pilot câmpulungean, foarte bun cunoscător al traseului. Mihai Bulugea (Fly pentru fani) s-a răsturnat după postul 1, după ce a intrat foarte puternic într-un viraj, totul terminându-se cu o răsturnare spectaculoasă. Din fericire, nu au existat victime în rândul spectatorilor, măsurile de securitate, dar si cultura sportului cu motor a publicului muscelean spunându-si cuvintele. Nici pilotul nu a suferit răni, urcându-se singur în ambulantă. De altfel, Mihai Bulugea a si fost prezent la festivitatea de premiere.
De remarcat faptul că editia de anul acesta a marcat si prezenta campionului bulgar Lyuben Kamenov, dar si revenirea în marea scenă a doi dintre campionii nationali în anii anteriori: pitesteanul Valentin Porcisteanu si, după o pauză de trei ani, Daniel Onoriu.
Și personalitătile politice si administrative au venit pentru a se bucura de eveniment: deputatul PSD Gheorghe Marin care a si premiat câstigătorii la gala campionilor organizată pe traseu, primarul Câmpulungului - Liviu Țâroiu, fostul ministru Andrei Gerea, deputat ALDE, vicepresedintele CJ Arges Simona Brătulescu, viceprimarul Câmpulungului - Mărgărin Blidaru. Nu au lipsit nici presedintele FRAS, Norris Măgeanu si vicepresedintele FRAS, Cătălin Nicolaescu, ambii câmpulungeni.
Ca element de culoare, una din mansele de recunoasteri a fost deschisă de mai multe masini de epocă ARO IMS.
Competitia auto a coincis si cu o actiune caritabilă. Pilotii si spectatorii au donat aproximativ 1500 de lei pentru achizitionarea unui robot special pentru gătit alimente, atât de necesar copiiilor Centrului de Zi “Bambi” din Câmpulung.
Trofeul Câmpulung Muscel 2016, contând pentru etapa a VII-a în cadrul Campionatului National de Viteză în Coastă Dunlop, a fost organizat în parteneriat cu Primăria Câmpulung, Primăria Leresti si Consiliul Judetean Arges.

Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Comunei Lereşti, Nurvil Audi, Pasteur Caroseria, Perfektauto, Dental Evolution Center, DJTS Argeş, Pentarom, M-Carbon Parts, Kilicom, Magic Safe Security!
Multumim tuturor partenerilor media care ne-au ajutat în promovarea evenimentului!

Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel!

 

| Rezultate finale |


Galerie Foto
DSC_0788
DSC_2123
DSC_3067
DSC_3902
DSC_3912
DSC_4060

Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2018-05-25 12:40