Noutati

Amenzi, somatii, titluri executorii
Zilele Municipiului Campulung 2019
Anunt POCU - Selectie organizator tabere scolare
Declaratii de avere 2019
Anunt selectie partenere Zilele Mun.Campulung 2019
 Invitatie PUG
 actualizat: 2018-07-23 18:33 

INVITATIE


Primaria Municipiului Campulung va invita, in data de 25 iulie 2018, la orele 12.00, Sala Mare a Primariei Municipiului Campulung, la o intalnire prilejuita de inceperea lucrarilor pentru Planul Urbanistic General. Planul, realizat pentru teritoriul administrativ al municipiului, urmareste reglementarea dezvoltarii municipiului pentru urmatorii 10 ani.
Noul PUG urmareste stabilirea unei viziuni de dezvoltare a teritoriului si activitatilor in contextul schimbarilor economice, sociale si politice la care suntem martori. De aceea, consideram ca procesul de consultare a populatiei trebuie sa se desfasoare in paralel cu elaborarea documentatiei, astfel incat viziunea de dezvoltare sa reflecte cat mai fidel optiunile comunitatii locale.
Întalnirea este adresata persoanelor din administratie, invatamant, sanatate publica, asistenta publica, alte domenii de interes major, intelectualitatii umaniste si tehnice, oamenilor de afaceri si, in general, persoanelor interesate de dezvoltarea orasului.
Dupa prezentarea stadiului lucrarilor in legatura cu Planul Urbanistic General, se va organiza o dezbatere indreptata in urmatoarele directii:
- identificarea problemelor majore cu care se confrunta populatia si a disfunctiilor la nivel urban;
- identificarea oportunitatilor de dezvoltare.
Discutiile vor evidentia categorii de probleme (echipare edilitara, mediu, infrastructura rutiera si probleme de trafic, calitatea spatiului public, reabilitarea patrimoniului natural si construit, dezvoltarea teritoriala).
Primaria Municipiului va fi reprezentata de dl Ioan Liviu Ċ˘aroiu, in calitate de primar al Municipiului Campulung si reprezentanti ai directiei, serviciilor si compartimentelor din cadrul Primariei Municipiului Campulung.
Echipa de elaborare a PUG va fi prezenta prin mai multi reprezentanti, printre care :
- Arh. Irina Popescu-Criveanu (Quattro Design - Arhitecti si urbanisti asociati – sef de proiect)
- Dr. ing. Ionut Mitroi (TTL Planning - coordonator al Planului de Mobilitate Urbana Durabila).Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2019-07-18 13:22