Noutati

Anunt participare licitatie publica
Impozite si taxe - informatii generale
Anunt de participare licitatie publica deschisa
Scrisoare Primar 2019
Compartiment Transport Public Local
 Comunicat ajutor de incalzire
 actualizat: 2018-10-09 06:30 

 COMUNICAT

 

Incepand cu data de 15 octombrie 2018, Directia de Asistenta Sociala Campulung, preia cererile si declaratiile pe propria raspundere, insotite de actele doveditoare pentru acordarea ajutorului de incalzire a locuintei cu gaze naturale, combustibili solizi si petrolieri sau energie electrica, conform O.U.G nr. 70/2011 privind masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece, cu modificarile si completarile ulterioare.
Acestea se depun la sediul, Directiei de Asistenta Sociala Campulung, din str. Matei Basarab, nr. 66.

Formularele tip pot fi procurate de la sediul Directiei de Asistenta Sociala Campulung, cam. 2( registratura), precum si de pe site-urile Primariei Municipiului Campulung, al Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala, Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Arges.


Facem precizarea ca, titularul ajutorului pentru incalzirea locuintei este reprezentantul familiei sau, dupa caz, persoana singura care indeplineste conditiile legale de acordare a ajutorului si care poate fi, dupa caz: proprietarul locuintei, succesorul de drept al acestuia, persoana care a instrainat locuinta in baza unui contract de vanzare – cumparare cu clauza de intretinere sau drept de habitatie, titularul contractului de inchiriere, comodat, concesiune al acesteia ori alt membru de familie majorsi imputernicit de proprietarul locuintei sau de titularul contractului de inchiriere ori, dupa caz, reprezentantul legal al persoanei singure care nu a implinit varsta de 16 ani.

Pot beneficia de acest drept, familiile sau persoanele singure, care realizeaza venituri nete lunare, pe membru de familie, de pana la 615 lei, inclusiv. 

 

Cerere | | Acte necesare | | Lista bunuri | | Declaratie titular |
|Program depunere dosare |Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2019-02-20 12:54