Noutati

Decizii de impunere
Dosare de insolvabilitate
Amenzi, somatii, titluri executorii
Notificari
Anunt Concurs Recrutare - Sef Serviciu Juridic
 Comunicat - Zilele Municipiului Campulung
 actualizat: 2020-07-17 09:41 

 

 

COMUNICAT


În acest an, cea de-a XXII-a ediţie a Zilelor Municipiului va fi sărbătorită în condiţii mai mult decât speciale.
Din cauza pandemiei COVID-19, nu vom organiza spectacole şi nici alte evenimente care să ne strângă laolaltă pentru a fi „Împreună pentru Câmpulung”.
Coronavirusul continuă să facă victime şi să pună în pericol câmpulungenii.
Pentru că suntem în continuă stare de alertă avem datoria morală de a da dovadă de responsabilitate, de a avea un comportament raţional respectând regulile de protecţie şi de a evita orice poate reprezenta un posibil risc de infectare.
Numai uniţi vom reuşi să trecem peste această perioadă extrem de dificilă şi numai împreună putem demonstra că ne pasă de noi şi de cei din jurul nostru.
Numai împreună vom reuşi să scurtăm perioada pe care o parcurgem în prezent pentru a ajunge cât mai repede în punctul de a reveni la viaţa normală.
De noi toţi depinde cât de repede ne vom putea bucura de libertatea de a socializa fără teamă, de a putea redeschide locurile de joacă, de a putea reîncepe organizarea evenimentelor cultural - artistice.
Sunt încrezător că totul va fi bine, iar lucrurile vor intra destul de repede în normalitate.
Deşi nu vor exista evenimente cultural - artistice, parcuri de distracţie şi nici terase stradale, nu trebuie să uităm că este ziua noastră a tuturor câmpulungenilor şi să avem toată încrederea că Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul - Patronul Spiritual al Municipiului Câmpulung ne va ocroti şi ne va da tăria de a trece peste orice obstacol.


La mulți ani, câmpulungeni! La mulți ani, Câmpulung!Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2021-06-18 10:23