Noutati

Procese Verbale / Hotarari - CLSU/CJSU
Anunt selectie parteneri POCU - GAL
Eveniment Muzeu
Comunicat COVID (2)
Comunicat DAS - Ajutoare incalzire
 VTM - Trofeul Campulung Muscel 2013
 actualizat: 2013-09-09 11:28 

 

„Trofeul Câmpulung Muscel 2013”: tradiție și continuitate!!!


A vorbi despre automobilism în Muscel este la fel de natural ca a discuta despre fotbal în Bănie sau Giulești. Sportul cu motor în zonă își are originea, bineînțeles, în tot ceea ce a „produs” uzina ARO: automobile de competiție performante, piloți talentați și ambițioși, și nu în ultimul rând, evenimente care s-au transformat în adevărate sărbători ale muscelenilor.
Primăria Municipiului Câmpulung duce mai departe această tradiție, fiind principalul susținător al organizării competițiilor automobilistice din Muscel, evenimente apreciate și incluse în fiecare an în calendarele Federației de specialitate.
„Este onorant pentru noi să găzduim a VI-a etapa din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă și sperăm ca și în acest an toți participanții să aibă o ședere cât mai agreabilă în Muscel!”, a precizat Călin Andrei, primarul municipiului Câmpulung.
Competiția se va desfășura în zilele de 7 și 8 septembrie 2013, pe traseul Lerești –Voina, drum care va fi restricționat pentru circulația publică în intervalul orar 07.00- 19.00!
Parteneri ai evenimentului ”Trofeul Câmpulung Muscel 2013” sunt Consiliul Județean Argeș, SILDVB, Pasteur Caroseria, DJTS Argeș, Toyota România, Primăria Comunei Lerești, Pentarom, Kilicom, Magic Safe Security!
 

Lucien Hora, o nouă victorie la Trofeul Câmpulung

Cu un spectaculos 1:26.793, obținut într-o singură manșă de concurs, Lucien Hora a câștigat fără emoții etapa a VI-a din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, desfășurată sâmbătă la Câmpulung, pe traseul Lerești- Voina. Astfel, reșițeanul își păstrează titlul obținut anul trecut și își trece în palmares și laurii de campion al celei de a doua ediții a Trofeului Câmpulung Muscel.
Pe Lola Formula 3000, Hora nu a avut probleme să se impună pe circuit duminică, campionul reușind cei mai buni timpi și la antrenamentele de sâmbătă. Hora a reușit de fiecare dată să-și îmbunătățească rezultatul, ajungând la final, în ultima urcare de concurs la 1:26.793, timpul de referință absolut al weekend-ului, iar cu această victorie, a sărit pe prima treaptă a clasamentului general, cu două etape înainte de final. Andrei Dumitrescu s-a clasat pe locul al doilea, iar Ovidiu Zaberca a mai reușit un podium, ajungând al doilea în clasamentul general.
Câmpulungeanul Norris Mageanu a fost imbatabil pe traseul de la Lerești, obținând primul success al sezonului la Grupa N, unde l-a surclasat pe liderul clasamentului general, Edu Stan.
La debutul său în competițiile oficiale, campioana la sărituri Monica Iagăr a reușit să urce pe podium la clasa sa, Diesel.
Armando Battocchi a obținut o nouă victorie lejeră în intrecerea mașinilor cu două roți motrice, pe al său FERRARI 308 GTB.
Din cei 82 de competitor înscriși, 78 au participat la antrenamente. La cursă nu au mai intrat decât 74, după mai multe abandonuri.
Vremea frumoasă i-a imbiat pe pasionații sportului cu motor pe traseu, forțele de ordine estimând o prezență de aproximativ 5000 de spectator.
Vali Porcișteanu, show total
Cel mai spectaculos de pe traseu a fost campionul național en-titre Vali Porcișteanu, care a alergat ca deschizător cu mașina de stradă. Talentul, îndemânarea, dar și faptul că știa ceva mai bine traseul, i-au permis pilotului argeșean să aibe o comportare pe traseu care a ridicat nivelul de adrenalină în rândul spectatorilor și a "consumat gumele" de pe "Negruța". Porcișteanu nu s-a dat înapoi de la a face spectacol nici măcar la coborâre.
Organizatorii își cer scuze concurenților de la clasa A4, care, dintr-o eroare neintenționată, nu au fost premiați.
 


Clasament:


1. Lucien Hora 2:53.966
2. Andrei Dumitrescu +4.609
3. Ovidiu Zaberca +9.016
4. Armando Battocchi +11.596
5. Norris Mageanu +17.111
6. Eduard Stan +19.323
7. Dudu Senchea +20.698
8. Cosmin Dragnea +21.609
9. Mircea Padurean +23.830
10.Radu Fenyo +26.652


Trofeului Câmpulung Muscel 2013 a fost organizat, sub egida FRAS, de Brothers Motorsport, în parteneriat cu CJ Argeș și Primăria Câmpulung, și cu susținerea Primăriei Lerești, SILDVB, Pasteur Caroseria, DJTS Argeș, Toyota România, Pentarom, Kilicom Tractări Auto, Magic Safe Security!

 

 

 

| Clasamente | | Galerie foto |

 Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2021-10-18 13:02