Evenimente

Zilele Municipiului Campulung
Calendar sportiv
Document.Art
Rally Corss
Trofeul Muscelului
VTM
Atelierul de Arhitectura
Calendar cultural
Arminden Muscelean
1 Iunie
Festivalul de Umor
Tabara de matematica
Festivalul Carpati
Sarbatori de Iarna
Tabara nationala de creatie
Festivalul de rock - POSADA
Gala premiilor APL.H
Sf. Valentin - 50 ani
Stars of song
Inverness - Scotia
Procesiune
Off Road
8 Martie
Festivalul Rapsodii de Toamna
Cooperare China
Colaborare Marea Britanie
Vizita presedinte

Noutati

Anunt acord de mediu
Anunt concurs recrutare
Anunt Concesionare Serviciul Public de Transport
Finantari nerambursabile 2019 - Sport (relansare)
Transparenta salariala
 Delegatie China 2014

 

În perioada 13-15 octombrie 2014 o delegație a orașului Changchun, Republica Populară Chineză, a efectuat o vizită în Municipiul Câmpulung la invitația autorităților locale. Delegația a fost condusă de dl. Chen Li - Director of Foreign Affairs Office of Changchun Municipality, fiind formată din domnii Han Xudong - Secretary-general of Changchun Sports Association, Jiang Zongkui - Director of Country and District Policy Research Office of CPC Changchun Municipal Committee and Municipality, Li Changzhong – Vice General Manager of Torch Branch Company of Changchun New and High Tech Industry (Group) Co.Ltd., Xue Wei – Interpreter of Foreign Affairs Office of Changchun Municipality și Han Jianyu.
Scopul vizitei a fost acela de a discuta relațiile de colaborare pentru anul 2015 dintre cele două orașe precum și de a identifica domenii in care s-ar putea efectua investitii chineze. În acest sens s-au vizitat atât societăți economice – SC MONTANA MG SA, SC LANDMARK MANAGEMENT SRL – Campulung Industrial Parc cu vizitarea unei firme ce își desfășoară activitatea pe platformă – NOBEL AUTOMOTIVE, SC ROMTURINGIA SRL, SC IEZER TURISM SA dar și o unitate de învățământ de prestigiu din Câmpulung – COLEGIUL NAȚIONAL PEDAGOGIC „CAROL I” unde s-a discutat posibilitatea colaborării colegiului cu un colegiu similar din Changchun, inclusiv inclusiv viyite reciproce ale elevilor și cadrelor didactice.
Programul vizitei a inclus și o întâlnire la Primăria Municipiului Câmpulung cu oficialitățile locale, ocazie cu care au fost prezentate proiecte aflate în derulare și posibile domenii în care se pot derula proiecte comune.

  

01
02
03
04
DSC01404
DSC01407
DSC01410
DSC01425
ultima actualizare: 2014-10-30 11:23

 Delegatie China 2012

 

Participarea municipiului Câmpulung la
Conferinta oraselor surori cu orasul Changchun, China


În perioada 14-18 spetembrie 2012 o delegatie a Municipiului Câmpulung a efectuat o vizita în orasul Changchun, provincia Jilin la invitatia oficialitatilor chineze. Delegatia câmpulungeana a fost formata din 7 persoane, 5 reprezentanti oficiali si 2 sportivi.
Cu aceasta ocazie domnul primar a participat la Conferinta Oraselor Surori cu orasul Changchun ce a avut loc în data de 14 septembrie 2012 alaturi de alti 7 primari si viceprimari ai oraselor Ulsan, Korrea, Masterton, Noua Zeelanda, Prachinburi, Thailanda, Blagoveschensk, Rusia, Minsk, Belarus, Windsor, Canada si Zilina, Slovacia.
Tema conferintei a fost „Raspunde Provocarilor, Cooperare Pragmatica, Dezvoltare Comuna”.
În dupa amiaza aceleaasi zile s-a participat la Conferinta „Promovarea proiectelor economice si comerciale între orasele surori ocazie municipiul Câmpulung a prezentat doua proiecte: unul vizând dezvoltarea unui proiect turistic montan iar cel de al doilea a prezentat posibilitatile de dezvoltare a activitatilor economice în cadrul Parcului Industrial Câmpulung.
A doua zi cei doi atleti au reprezentat cu cinste municipiul Câmpulung în cadrul competitiei de semi-maraton, Denisa Dragomir clasându-se pe locul II la fete iar Cosmin Gabriel Bahneanu venind pe locul VIII la baieti.
Tot în cadrul vizitei a fost semnata si „Întelegerea de prietenie si cooperare între municipiul Câmpulung, judetul Arges din România si orasul Changchun din Republica Populara Chineza”.
O alta zi a fost dedicata întâlnirii cu reprezentantii Departamentului de Relatii Externe din cadrul Guvernului Municipal Changchun unde s-au discutat domeniile de colaborare între cele doua orase.

 

 

DSC00366
DSC00371
DSC00403
DSC00461
DSC00463
DSC00464
DSC00571
DSC_4125
DSC_4260
DSC_4484 2
ultima actualizare: 2012-09-30 11:17


Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2019-11-12 10:34