Noutati

Comunicat - Sedinta de tragere poligon Magura
Instructiune CNCAV - Operatori economici
Anunt participare licitatie publica
Declaratii de avere si interese (2021)
Casa de Cultura
 Raport Primar 2020
 actualizat: 2021-04-28 13:13 

 

RAPORT PRIMAR 2020

 

Prezentul raport cu privire la starea economică, socială și de mediu a municipiului Câmpulung s-a întocmit în contextul preocupării pentru o reală deschidere şi transparenţă a instituţiei noastre, în conformitate cu prevederile art. 155, alin.(3), litera „a”, din Ordonanța de urgență numărul 57/2019 privind Codul Administrativ.
Materialul pe care îl supunem atenției dumneavoastră a fost conceput într-o actuală perioadă de mare preocupare și incertitudine, având în fată provocări fară precedent.
Sunt convinsă că împreună putem depăși încercările la care suntem supuși și că vom găsi pârghiile necesare construirii unui viitor mai bun, pentru creșterea calității vieții fiecărui câmpulungean.
Mulțumesc pe aceasta cale Consiliului Local, Executivului, autorităților și instituțiilor publice pentru buna colaborare. Aș dori să vă asigur pe toți că voi rămâne în slujba cetățenilor și a intereselor acestora, cu tenacitate, curaj, iubire, perseverență și credință.
Raportul conţine informaţii despre activitatea aparatului de specialitate al Primarului şi a serviciilor publice din subordinea acestuia. Datele prezentate în raport pot oferi cetăţenilor municipiului, dar nu numai, o imagine generală asupra activităţii instituţiei în anul care a trecut şi asupra modului rezolvării problemelor comunităţii locale.
Acţiunile care au fost întreprinse în anul 2020 au fost în primul rând marcate de contextul pandemic internațional, astfel încât mare parte din activitățile sociale au fost limitate, iar instituția a fost nevoită să implementeze măsuri care să garanteze protecția cetățenilor. În al doilea rând, 2020 a fost un an electoral de mare importanță, întrucât au avut loc atât alegerile locale cât și cele parlamentare. Ambele au generat schimbări administrative, iar ultimele 2 luni de mandat au fost puternic impactate de aceste schimbări.
S-a încercat şi reuşit în cea mai mare măsură mediatizarea tuturor acţiunilor iniţiate sau găzduite de primărie, prin publicarea de informaţii pe site-ul oficial al primariei: www.primariacampulung.ro, anunţuri afişate în zonele centrale şi comunicate prin mijloace mass-media (presă scrisă şi online, radio şi TV).

 

| Raport Primar 2020 |

 

 Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2021-05-11 07:54