Noutati

Procese Verbale / Hotarari - CLSU/CJSU
Declaratii de avere si interese (2021)
Amenzi, somatii, titluri executorii
Comunicat Impozite si taxe
Certificate de urbanism - Aprilie - August 2021
 Festivalul de rock - POSADA
 actualizat: 2011-09-29 13:28 

 

Festivalul de muzica rock Posada
Editia a XVIII-a

 


Scopul concursului: Festivalul iși propune sa incurajeze muzica și cultura rock in randul tinerei generatii și sa contribuie la descoperirea, lansarea, promovarea muzicii romanești de rock de calitate pe plan local si national . Scopul evenimentului este promovarea și sprijinirea tinerelor formatii care canta live. Concursul este deschis tuturor formatiilor rock, indiferent daca au sau nu material audio editat de catre o casa de discuri.

Totodata festivalul iși propune sa readuca in atentia turiștilor romani și straini Municipiul Campulung. Numele festivalului este: "Festivalul de muzica rock Posada ".
Festivalul face parte din proiectul „Promovarea activităților de marketing și a produselor specifice Municipiului Câmpulung Muscel, Județul Argeș”, finanțat în cadrul POR 2007-2013, Axa prioritară 5 „Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului”, Domeniul major de intervenție 5.3 – „Promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare, în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică”,Operațiunea „Dezvoltarea și consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovării produselor specifice și a activităților de marketing specifice".

Conditiile de desfașurare a concursului: In competitie se pot inscrie doar soliști sau grupuri de rock. Concursul este deschis iubitorilor de gen. Concursul este deschis pentru persoane de toate varstele. Cantecele interpretate pot face parte din orice categorie rock.

Organizatorii au dreptul exclusiv de a folosi in transmisiuni radio si TV, de a edita si exploata cantecele prezentate in competitie de catre concurenti, cu respectarea drepturilor de autor. Pentru acord, compozitorii, textierii, și/sau producatorii vor semna formularul de inscriere. Organizatorii festivalului iși rezerva dreptul de a televiza, radiodifuza, fotografia, filma și inregistra interpretarile din cadrul etapelor concursului, inclusiv gala. In aceasta situatie, candidatii nu beneficiaza de onorarii.


Inscrierea in concurs:
Inscrierea se face in avans la telefon 0753.057.647 sau prin email la adresa: flintea_andreea@yahoo.com
Data limita: 11.09.2011


Fiecare candidat va trimite :
- in cazul formatiilor numele liderului trupei; numele tuturor membrilor formatiei și un scurt material de prezentare; minim 3 melodii (in format mp3 sau link catre un site)
- in cazul solistilor numele, și un scurt material de prezentare; minim 3 melodii (in format mp3 sau link catre un site) .
- date de contact: telefon, e-mail
 

Desfașurarea concursului:


1. Preselectia

Preselectia va fi facuta de catre un juriu de specialitate format din artiști, muzicieni, promotori de muzica rock, care va avea in vedere atat calitatile interpretative cat și cele scenice ale concurentilor.
Trupa sau solistul vor trimite trei cantece. Organizatorii iși rezerva dreptul de a decide, in functie de calitatea celor inscriși, numarul concurentilor promovati pentru festival. Centralizarea rezultatelor finale este realizata de organizatori. Lista participantilor va fi publicata in ordine alfabetica. Organizatorul are dreptul sa stabileasca rezerve pe lista participantilor, pentru situatiile in care un concurent, din diverse motive, nu mai poate participa.


Desfașurarea festivalului:
 

Ziua 1: 22 septembrie incepand cu ora 18:00
Spectacol concurs cu primele 4 trupe rock.
RECITALURI INVITATI
 

Ziua 2: 23 septembrie incepand cu ora 18:00
Spectacol concurs cu urmatoarele 4 trupe rock
RECITALURI INVITATI
 

Ziua 3: 24 septembrie incepand cu ora 18:00
Spectacol concurs cu ultimele 4 trupe rock.
RECITALURI INVITATI
 

Ziua 4: 25 septembrie – incepand cu ora 20:30
GALA LAUREATILOR. RECITALURI

 


Conditiile de prezentare la aceasta faza sunt urmatoarele:
- Soliștii sau trupa se vor prezenta in concurs cu un program avand durata toatala de 25 minute, in care sunt incluse in mod obligatoriu cel putin 3 creatii proprii. Ordinea intrarii in concurs este stabilita prin tragere la sorti. Fiecare concurent poate aduce pe scena orice sustinere artistica pe care o crede necesara (grup vocal, grup de acompaniament, dansatori etc.) pe propria cheltuiala, daca obtine acordul artistic al organizatorului.
- Negativul orchestral (in cazul soliștilor individuali) poate contine voci de sustinere (grup vocal) cu conditia ca acestea sa nu includa dublaje la linia vocala principala.
- Conditia interpretarii vocale live este obligatorie.
- Durata pieselor trebuie sa fie cuprinsa intre 3-5 minute.


Cheltuielile de cazare si masa ocazionate de participarea la concurs cad in sarcina organizatorilor.

Nu se percepe taxa de participare.

 

| Cronica festivalului | | Galerie foto |Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2021-09-28 13:28