Noutati

Comunicat - oprire circulatie
Campionatul National de Viteza in Coasta 2021
Procese Verbale / Hotarari - CLSU/CJSU
Anunt - Gasca Zurli la Campulung
Comunicat Directia Sanitar Veterinara Arges
 Concurs de eseuri
 actualizat: 2013-06-05 14:54 

 

CONCURS de ESEURI 

„CÂMPULUNG ÎN 100 DE CUVINTE”


 

 


Pentru al cincilea an consecutiv Municipiul Câmpulung împreună cu Fundația Diego de Sagredo vor derula în perioada 22-29 iunie 2013 Atelierul de arhitectură Româno-Spaniol „Propunere de reabilitare a unui spațiu urban din Municipiul Câmpulung Muscel”.
Anul acesta, Atelierul cuprinde, pe lângă proiectul de reabilitare și conservare a imobilelor din zona istorică protejată, unde studenții participanți vor încerca să-și pună în parctică imaginația și experiența, și concursul de eseuri „CÂMPULUNG ÎN 100 DE CUVINTE”.

Regulament privind desfășurarea concursului

1.- Concursul se adresează tuturor, indiferent de vârstă.
2. - Tema eseului trebuie să fie legată de Câmpulung – de istoria, cultura, peisajul, locuitorii, obiceiurile, modul de petrecere a timpului liber sau orice alt aspect relaționat direct sau indirect cu orașul.
3. - Se acceptă doar lucrări originale, nepublicate anterior, ?i trebuie ca acestea să nu depă?ească o sută de cuvinte (cu excep?ia titlului).
4. - Participanții vor putea realiza lucrări în limba română sau spaniolă.
5. - Eseurile vor fi trimise sau livrate la sediul Primăriei Municipiului Câmpulung, Camera 20 – Comp. Programe-Prognoze, atât în format tipărit cât și electronic, pe CD, semnate cu un pseudonim, într-un plic sigilat, care va include un alt plic sigilat și semnat cu același pseudonim, în interiorul căruia să fie reiterat pseudonimul și titlul lucrării, specificând în continuare numele, prenumele, vârsta, adresa poștală, numărul de telefon și adresa de e-mail, dacă este cazul.
6. - Termenul de trimitere a lucrărilor este 17 - 22 iunie 2013, pentru eseurile în limba română și 17-26 iunie 2013, pentru cele în limba spaniolă.
7. - Juriul va fi compus din persoane numite de către autoritățile locale, iar decizia lor nu poate fi contestată.
8. - Pentru fiecare limbă, atât română, cât și spaniolă, va exista un premiu întâi de 2000 de lei și un al doilea premiu de 800 de lei, fiind necesar un număr minim de 25 de participanți pentru fiecare limbă. În cazul în care nu se realizează numărul minim de participanți pentru una dintre cele două limbi, juriul poate decide să nu acorde premiul destinat acelei limbi.

9. - Materialele primite nu se vor returna.
10. - Lucrările trebuie să aibă caracter original (aparținând autorilor) ?i inedit (să nu fi fost publicate anterior sub niciun alt format). În cazul nerespectării celor mai sus menționate, participantul va fi pe deplin răspunzător pentru toate daunele ?i reclamațiile, organizatorii și sponsorii fiind absolviți de orice responsabilitate.
11. - Participarea la concurs presupune acceptarea acestor reguli ?i acordul privind Municipiul Câmpulung ?i Funda?ia Diego de Sagredo de a edita, publica, distribui ?i reproduce în orice formă conținutul lucrărilor participante, menționând numele autorului.

 

 

 

Călin Ioan ANDREI
Primarul Municipiului Câmpulung

 

| Campulung in 100 de cuvinte |Contact: Sediul Primariei - Str. Negru Voda Nr. 127, Campulung 115100
Toate drepturile rezervate: Primaria Municipiului Campulung.
Ultima actualizare a site-ului: 2021-09-16 17:57